Werkgever

Bedrijven staan de komende jaren voor steeds grotere uitdagingen. Concurrentie uit binnen- en buitenland neemt toe en marktontwikkelingen vereisen steeds meer flexibiliteit. Uitzendconcurrent Logistiek BV is zich ten volle bewust van deze ontwikkeling en daarom weten we dat nauwkeurige en zorgvuldige werving en selectie cruciaal zijn voor het vinden van waardevol personeel. We plannen nauwgezet zodat er geen kostbare tijd en goede sollicitanten verloren gaan en weten altijd de perfecte kandidaat voor uw bedrijf te selecteren.

Uitzendconcurrent Logistiek BV is ervan overtuigd dat de beste resultaten kunnen worden bereikt via de weg van persoonlijke betrokkenheid en plezier in het werk, daarom besteden wij veel aandacht aan de specifieke werkbehoeftes van werkgevers en uitzendkrachten. Een goede klik tussen werkgever en werknemer is immers de beste garantie voor een efficiënte, plezierige en langdurige samenwerking.

Voor een goede samenwerking is een persoonlijk gesprek essentieel. In een persoonlijk gesprek leren we graag uw specifieke wensen kennen ten aanzien van personeel en we komen van tevoren ook de werklocatie bekijken. Op die manier kunnen wij uw enthousiasme weer overbrengen op onze sollicitanten.

Als Uitzendbureau in Utrecht staan wij scherp in de markt in de regio Utrecht met concurrerende tarieven, vandaar de naam Uitzendconcurrent.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u behoeft aan goede uitzendkrachten, die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.